Verhalen uit het Verleden - Roadmap

Hier vind je een overzicht van onze plannen en aanpassingen voor Qraphy.

Geplande berichten

 • Q1 2021

We zullen gebruikers toestaan om berichten te maken, die in de toekomst op een specifieke datum zullen worden gepubliceerd in plaats van onmiddellijk.

Q1 2021
Q1 2021

Hashtags

 • Q1 2021

We voegen ondersteuning toe voor #hashtags in de activiteitenfeed, zodat mensen hun eigen hashtags kunnen maken en deze in berichten kunnen gebruiken om trending-activiteiten te creëren.

Poll

 • Q1 2021

We voegen de mogelijkheid toe om polls te publiceren in activiteitenfeeds, zodat andere leden kunnen stemmen en vervolgens de resultaten kunnen bekijken.

Q1 2021
Q1 2021

Reacties geven op berichten

 • Q1 2021

We breiden de 'Likes'-functionaliteit in de activiteitenfeed uit met reacties, zodat gebruikers emoji's zoals Liefde, Haha, Wow, Sad, Angry, etc. kunnen selecteren.

Media - Video's uploaden

 • Q1 2021

Er wordt hard gewerkt aan ons eigen videosysteem, wat het uploaden van onbewerkte videobestanden naar activiteiten, groepen, berichten en forumantwoorden zal ondersteunen. De geüploade videobestanden worden gecomprimeerd en vervolgens weergegeven als afspeelbare video's.

Q1 2021
Q4 2020

Bewerken van geplaatste berichten

 • Q4 2020

Zodra deze functie is toegevoegd, kunt u geplaatste berichten na plaatsing bewerken. Handig voor als er een tikfout in staat, of als u extra informatie wilt toevoegen.

Webshop

 • Q4 2020

Er zal een webshop aan VuhV worden gekoppeld met producten die gerelateerd zijn aan onze visie.

Q4 2020
Q4 2020

Pagina's

 • Q4 2020

Er wordt hard gewerkt aan deze functie. Hiermee heeft u de mogelijkheid om volledige pagina's te maken in verschillende categorieën. Zo kunnen we een complete database maken van personen, locaties, verenigingen, scholen en meer!

Daarnaast zal er een apart gedeelte komen voor herdenkingspagina's. Hiermee krijgt u de mogelijkheid om een dierbare op een mooie manier te kunnen herdenken.

QR-Beheer

 • Q4 2020

Qraphy heeft een unieke manier van het delen van informatie. Met het QR-Beheer is het mogelijk om een compleet overzicht te hebben van de gekoppelde producten en QR-codes. Verhalen uit het Verleden zal gebruik gaan maken van deze fantastische functie!

Q4 2020
Q4 2020

Chat-functie

 • Q4 2020

Op dit moment kunt u alleen privé berichten sturen, maar met deze functie kunt u strak real-time met andere chatten!

Desktop Notificaties

 • Q4 2020

Met deze functie kunt u er voor kiezen om meldingen te krijgen terwijl u niet op de website bent.

Q4 2020
Q4 2020

Web Push Notificaties

 • Q4 2020

We voegen push meldingen toe, waardoor meldingen van VuhV binnen de website kunnen worden getoond.

Omslagfoto's - Bijsnijden

 • 18 september 2020

Het is nu mogelijk om profiel- en groepsomslagfoto's na het uploaden te kunnen bijsnijden, zodat leden hun omslagfoto's op elk moment kunnen verplaatsen. Zo hoef je bij het uploaden geen rekening meer te houden wat de afmetingen zouden moeten zijn. Handig!

18 september 2020
5 augustus 2020

Forum

 • 5 augustus 2020

Vanaf nu heeft VuhV een forum!

Privacy opties

 • 5 juni 2020

We voegen de mogelijkheid toe om de privacy van je activiteitenberichten te selecteren in een vervolgkeuzelijst, zodat je kunt kiezen wie ze kan bekijken. We breiden deze privacyopties uit naar media, albums en documenten.

5 juni 2020
4 juni 2020

Media - Documenten

 • 4 juni 2020

Er wordt hard gewerkt aan een documenten-systeem, wat het uploaden van documenten naar activiteiten, profielen, groepen, berichten en forumantwoorden zal ondersteunen. Het zal vergelijkbaar zijn met Dropbox of Google Drive, met bestanden die gemakkelijk in mappen kunnen worden georganiseerd. In de activiteitenfeed hebben geüploade documenten live previews vergelijkbaar met Slack.

Bewerken berichten

 • 26 april 2020

We hebben de tekstopmaakopties in de editors in Activiteit, Berichten en Forums verbeterd! U kunt nu gemakkelijk opmaak toevoegen zoals vette, cursieve woorden, opsommingen maken, citeren, links toevoegen en codeblokken zoals een iframe in je berichten plaatsen. Zo worden je berichten nog mooier!

26 april 2020
6 april 2020

Groepen - Berichten

 • 6 april 2020

De beheerder en moderators van groepen kunnen vanaf nu snel berichten sturen naar alle groepsleden binnen de sociale groep. Ze kunnen ervoor kiezen om alle groepsleden tegelijk een bericht te sturen of om individuele groepsleden als ontvangers te selecteren. Handig!

@Mentions

 • 10 maart 2020

Een bekende manier om andere te laten weten dat je ze in een bericht vermeld is door ze te benoemen met een @ voor de naam.

10 maart 2020
1 maart 2020

Schrijven van verhalen / bloggen

 • 1 maart 2020

Ondersteuning voor bloggen is een feit! Wij stellen leden in staat om eenvoudig hun eigen blogberichten te publiceren en elkaars blogberichten op hun profielen te zien. Een mooie manier om uw verhalen te vertellen aan de wereld!

Prestatieverbeteringen

 • 15 februari 2020

Technische praat: We hebben verschillende optimalisaties geïmplementeerd om de laadsnelheid van de pagina te verbeteren. We laden op de "lazy loading"-manier afbeeldingen in Activiteit, Forums en Foto's en laden de afbeeldingen alleen wanneer u naar beneden scrolt. We laden ook de vervolgkeuzelijsten "Berichten" en "Meldingen" via AJAX, waardoor de initiële laadtijd van elke pagina wordt verbeterd.

Gewone mensentaal: Ons motto in deze: Klaar terwijl u wacht! Alle afbeeldingen worden vanaf nu supersnel weergegeven.

15 februari 2020
15 februari 2020

Registratie - Bevestig E-mail / Wachtwoord

 • 15 februari 2020

Gebruikers moeten nu hun e-mailadres en wachtwoord bevestigen tijdens hun registratie, waardoor de kans op onjuiste e-mails en wachtwoorden wordt verkleind. Maakt alles een stukje veiliger.

Prestatieverbeteringen

 • 1 februari 2020

Technische praat: We hebben verschillende optimalisaties geïmplementeerd om de laadsnelheid van de pagina's te verbeteren. Op de frontend hebben we het aantal CSS- en Javascript-bestanden verlaagd. Op de backend hebben we de caching van PHP-databases verbeterd en de Heartbeat API-vereiste verwijderd van alle componenten behalve Activiteit, waardoor het totale aantal aanvragen naar de server wordt verminderd.

Gewone mensentaal: Het kostte wat bloed, zweet en tranen, maar de website loopt als een zonnetje.

1 februari 2020
1 januari 2020

Gravatars

 • 1 januari 2020

Leden die gravatars gebruiken (wereldwijd erkende avatars) kunnen automatisch hun profielfoto's ophalen uit Gravatar, zonder een aangepaste foto te hoeven uploaden.

Berichten liken

 • 1 januari 2020

Met deze functie is het mogelijk om de berichten van andere een like te geven.

1 januari 2020
1 januari 2020

Media - Foto's en Fotoalbums

 • 1 januari 2020

Leden kunnen foto's uploaden en hun foto's in albums ordenen, met een prachtige galerijweergave en opmerkingen. Foto's worden door het hele netwerk ondersteund, in activiteitenfeeds, groepen, berichten en forumantwoorden.

Media - Emoji

 • 1 januari 2020

Leden kunnen emoji (ook bekend als emoticons) toe voegen aan hun berichten. Ondersteund in activiteitenfeeds, groepen, berichten en forum antwoorden.

1 januari 2020
1 januari 2020

Media - GIFs

 • 1 januari 2020

Met GIF's kunt u plezier beleven aan het delen van geanimeerde afbeeldingen die uitdrukken hoe u zich voelt, waardoor de betrokkenheid van andere leden wordt vergroot. We ondersteunen geanimeerde GIF's in het hele netwerk, in activiteitenfeeds, groepen, berichten en forumantwoorden.

Groepen maken en beheren

 • 1 januari 2020

Organiseer uw sociale groepen op type, zoals familie, vrienden, scholen, klaslokalen, teams en andere typen die u kunnen helpen bij het delen.

De groepen zijn ook hiërarchisch in te delen  met hoofd- en subgroep relaties. U kunt bijvoorbeeld een bovenliggende familiegroep hebben met bijvoorbeeld een subgroep voor je broers of zussen.

1 januari 2020
1 januari 2020

Berichten sturen

 • 1 januari 2020

Moderne en intuïtieve functie waarbij gebruikers binnen VuhV privé berichten naar elkaar kunnen sturen. We ondersteunen ook media binnen berichten, waaronder foto-uploads, emoji's en geanimeerde GIF's.

Uitnodigen via e-mail

 • 1 januari 2020

Door e-mail uitnodigingen kunnen VuhV leden e-mailuitnodigingen sturen naar niet-leden om lid te worden van uw community. Dit is een mooi manier om andere bekend te maken met Verhalen uit het Verleden.

1 januari 2020
1 januari 2020

Zoeken in Netwerk

 • 1 januari 2020

Met de netwerk zoek-functie kunt u alles binnen uw netwerk doorzoeken, inclusief alle sociale inhoud en alle aangepaste berichttypen.