Forum

Vind antwoorden, stel vragen, en connect met de VuhV
community.

Dashboard Forums Feedback Features voor VuhV

 • Features voor VuhV

   Mark bijgewerkt 11 maanden, 1 week geleden 1 Lid · 1 Bericht
 • Mark

  Beheerder
  31 december 2021 at 18:49

  Welkom in “Features voor VuhV”, de plek om jouw ideeën voor verbeteringen en vernieuwingen van Verhalen uit het Verleden te plaatsen! De topics in dit forum worden een paar keer per week bekeken door leden van ons team bekeken.

  Functieverzoeken aandragen en becommentariëren
  In dit forum kun je ideeën aandragen voor nieuwe features en functieverzoeken van anderen bespreken en verder uitdenken. Bugs kun je kwijt in Bugs op de website.

  Als je reageert bij een feature, zorg er dan voor dat je wat toevoegt: denk het verder uit en bedenk wat mogelijke complicaties zijn. Simpele reacties in de trant van ‘dit wil ik ook!’ worden niet gewaardeerd, maar we zijn wel benieuwd naar voorbeelden waarvoor jij een bepaalde feature wil gebruiken.

  Wij waarderen een goed geformuleerde topic. Open dus niet zomaar een topic, schrijf het even op, denk er even over na en post het dan. Vergeet hierbij niet om eerst even te zoeken, want de kans is groot dat je aanvraag al eens ingeschoten is. ?

  De topic titel dien je zo goed mogelijk te formuleren. Geef in ieder geval aan op welk onderdeel je aanvraag betrekking heeft. Wil je iets voor het dashboard? Open dan met [Dashboard]. Wil je iets met de reacties onder berichten, open dan met bijvoorbeeld [Reacties]. Weet je niet zo goed hoe je het moet noemen, open dan met [?], dan vinden wij of een van de gebruikers er vast wel een goede naam voor. ?

  Ontwikkelproces
  Dat een functieverzoek hier besproken wordt, betekent niet dat de feature daadwerkelijk ontwikkeld zal worden. Ons team beoordeelt of een functie voldoende waarde toevoegt aan Verhalen uit het Verleden en of de baten in verhouding staan tot de tijd die geïnvesteerd moet worden om de functie te ontwikkelen. Dat doen we bij zowel grote als kleine functies.

  Als we een functie waardevol vinden zullen we hiervoor uitwerken en inplannen. In de roadmap kun je vervolgens zien wanneer wij verwachten dat deze functie zal worden toegevoegd.

  Het merendeel van onze tijd besteden we aan het ontwikkelen van grote projecten. We hebben maar een beperkte capaciteit beschikbaar voor regulier onderhoud. Naast jullie als community zijn dat onder andere de redactie, content en sales. Dit betekent dat we niet veel tijd beschikbaar hebben voor het bouwen van losstaande features die geen onderdeel zijn van een project.

1 of 1 antwoorden bekijken

Origineel Bericht
0 of 0 berichten Juni 2018
Nu